Ergonomiska tangentbord

Genom att använda ett ergonomiskt tangentbord förebygger du belastningsskador och ökar komforten vid långvarigt arbete vid datorn. Våra ergonomiska tangentbord är utformade för att matcha händernas naturliga position, vilket minskar spänningar i handleder, armar och axlar.

Hur kan ett ergonomisk tangentbord förbättra din hållning

Att använda ett ergonomiskt tangentbord från Mousetrapper förbättrar din hållning och ökar komforten vid långa arbetspass vid datorn. Våra ergonomiska tangentbord är speciellt designade för att komplettera Mousetrappers sortiment av ergonomiska datormöss för att skapa en optimal arbetsmiljö som minimerar spänningar i handleder, armar och axlar. Med en naturlig placering av händerna på tangentborden bidrar det till en mer avslappnad hållning och minskar risken för att spänna axlar och nacke, som ofta leder till belastningssmärtor.

Detta behöver du tänka på när du väljer ett ergonomiskt tangentbord

Välj ett ergonomiskt tangentbord med rätt bredd

Ett ergonomiskt tangentbord från Mousetrapper är utformat för att främja en bättre hållning. Bredden är noggrant anpassad för att matcha våra ergonomiska datormöss, vilket skapar en sömlös arbetsstation. Denna unika anpassning säkerställer att tangentbordet och datormusen ligger intill varandra, vilket möjliggör en ergonomisk hållning där armar och handleder kan hållas i en naturlig linje utan onödig belastning. Denna konsekventa bredd mellan tangentbord och datormus minimerar risken för att du sträcker dig för långt eller förskjuter dina armar i sidled, vilket är kritiskt för att upprätthålla en neutral och ergonomisk arbetsställning. Genom att integrera Mousetrappers ergonomiska tangentbord och datormöss i din arbetsmiljö, bidrar du aktivt till en mer ergonomisk och hållbar arbetsställning, optimerad för både komfort och effektivitet över långa arbetspass.

Tänk på höjden när du väljer ett ergonomiskt tangentbord

Ett ergonomiskt tangentbord från Mousetrapper är designat för att passa perfekt med våra ergonomiska datormöss, vilket hjälper till att hålla dina armar och handleder avslappnade och i rätt position. När det gäller höjden på tangentbordet är det viktigt att det inte är för högt. Det ska ligga på en sådan nivå att dina handleder kan vara raka och avslappnade när du skriver, utan att behöva böja uppåt eller neråt. Detta hjälper till att minska spänningar och förhindrar belastning på dina handleder och underarmar. Genom att välja ett Mousetrapper tangentbord med rätt höjd, tillsammans med en av våra ergonomiska datormöss, får du en arbetsplats som är både bekväm och bra för din hållning.

…

Varför bör du välja våra ergonomiska tangentbord till ergonomisk mus

Att använda ett ergonomiskt tangentbord tillsammans med en ergonomisk mus från Mousetrapper hjälper dig att jobba med en ergonomisk position. Våra datormöss är gjorda för att avlasta dina hander och förhindra smärta som kan förekomma av att använda en traditionell datormus många timmar. Våra ergonomiska datormöss gör att du inte behöver sträcka dig för att nå datormusen som minskar risken för musarm. Att ha både ett ergonomiskt tangentbord och en ergonomisk mus betyder att du tar hand om din kropp medan du jobbar, vilket kan göra att du kan jobba längre och mer hälsosamt.

Läs mer

Vilka tillbehör kan man använda till ergonomiska tangentbord?

Till ditt ergonomiska tangentbord kan du lägga till några ergonomiska tillbehör för att göra din arbetsplats ännu bättre. Ett handledsstöd är toppen för att avlasta dina händer och armar och ett laptopställ kan hjälpa dig att få din skärm i rätt höjd, så du inte behöver böja nacken som kan leda till nacksmärtor. Dessutom kan en ståmatta vara perfekt om du har ett skrivbord där du kan stå och jobba. Genom att variera mellan att sitta och stå håller du dig mer aktiv när du jobbar vilket gör dig piggare och ökar energiförbränningen. Dessa tillbehör tillsammans med ett ergonomiskt tangentbord gör din arbetsplats både bekvämare och bättre för din kropp.

Läs mer
…