…

Det här är Mousetrapper

Vår första Mousetrapper lanserades 1994 av svenska uppfinnaren Rolf Strömberg. Dess framgång gjorde den till marknadsledaren i Skandinavien och det ledde till en internationell lansering. Vi vet nu, tillsammans med ergonomiexperter och fysioterapeuter, att belastningsskador från kontorsjobb kan undvikas.

Mousetrapper är designad, utvecklad och tillverkad i Sverige, och vi är stolta att ha total kontroll över hela processen.

…

Design som förenklar vardagen


Design är något av det viktigaste vi har. Attraktiv design får oss att vilja använda en produkt, medans funktionell design gör det användarvänligt. Vi fokuserar kontinuerligt på båda dessa aspekterna. Vi strävar alltid efter att göra våra produkter så utseendemässigt tillfredställande som möjligt utan att kompromissa funktionalitet. Det är med funktionell design som vi erbjuder den bästa hjälpen till våra kunder.

Se våra produkter

 

 

 

En del av en helhet

Hållbarhet handlar om så mycket mer än materialval och transporter. Allt hänger ihop, beslut vi tar idag får konsekvenser i framtiden. Det handlar givetvis om ansvar för vår jord och miljön, men också om att skapa goda villkor för medarbetare, bidra till samhällsnytta och verka för sunda affärer. På Mousetrapper vill vi mer än att ha en välskriven policy. Vi vill verkligen vara med och dra vårt strå till stacken.

Det är inte enkelt. Att verka som en producent får konsekvenser som kan vara svåra att överblicka. Men, så långt det är möjligt, vill vi vara en del av en helhet och ta vårt ansvar.

 

 

 

Utveckling för morgondagens krav


Vi lever i en värld i ständig förändring. Hela tiden utvecklas kraven från både användare och marknad. Vår kompetenta utvecklingsavdelning jobbar varje dag med att hitta lösningar som ligger i framkant. Vill du veta mer hur vi jobbar för att utveckla våra produkter? 

Läs mer
…

Lång erfarenhet!

29 år för att vara exakt! Med det sagt vågar vi påstå att vi vet vad vi pratar om. Sedan starten 1994 har vi jobbat aktivt för att ständigt förbättra och utveckla branschen. Med smarta innovationer och teknik i framkant försöker vi hela tiden ta nästa steg för att ta fram nästa generations ergonomiska produkter.

…

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Vi på Mousetrapper strävar efter att utvecklas som verksamhet på en växande marknad. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev idag så du inte missar nyheter om våra produkter och vår resa till att hjälpa fler individer med ergonomiska lösningar.

Prenumerera nu