Installation

Anslut den medföljande kabeln i uttaget på vänster sida på din Mousetrapper, och sätt den andra änden i datorns USB-port. När din Mousetrapper är ansluten fungerar den och dess knappar enligt anvisningar i quickstartguiden (som finns i kartongen, och att ladda ner på den här sidan).

…
…

Trådlös användning

Mousetrapper Prime: Öppna batteriluckan och koppla in batteriet. Tryck på de båda scrollknapparna (Scroll up/Scroll down) samtidigt i 4 sekunder. När LED-indikatorn till vänster blinkar blått går du in i din dators blåtandsmeny och ansluter enheten med namnet ”MT Prime ble”. När anslutning är klar slocknar LED-indikatorn.

Mousetrapper Alpha: Flytta strömbrytaren på undersidan till ON. När Mousetrappern är upptäckbar ser du ett blinkande blått ljus. Parkoppla sedan via datorns Bluetooth-meny. När din Alpha är ansluten till datorn kommer den blå lampan att blinka snabbt och sedan slockna.

Grundläggande tips

Placering (alla produkter utom Alpha):
Placera din Mousetrapper mellan dig och ditt tangentbord. Mellanslagstangenten på tangentbordet bör ligga rakt ovanför styrmattan. Har du ett lågt tangentbord, fäll ut tangentbordsunderlägget som finns under din Mousetrapper, och placera tangentbordet på det.

Placering (Alpha):
Placera din Alpha nära kroppen, framför din skärm eller laptop.

Scrollning: Scrolla på styrmattan genom att sätta fingret vid styrmattans högra kant. Du behöver inte trycka ner mattan, utan bara dra fingret upp eller ner längs kanten.

…
…

Skräddarsy upplevelsen med MT Keys

Med vår app kan du själv välja vilka funktioner de programmerbara knapparna ska ha. Ladda ner MT Keys genom att gå in på https://mousetrapper.com/software/ och välja MT Keys för Windows eller OS X. Följ sedan instruktionerna.

När appen är nedladdat dyker en bild på din produkt upp. Gå med markören till den knapp vars funktion du vill förändra. Klicka på den genom att trycka lätt på styrmattan en gång. I rullgardinsmenyn som visas kan du välja vad du vill att knappen ska göra – du kan exempelvis välja att lägga till en knappkombination du ofta använder.

MT Keys är tillgängligt för alla produkter utom Mousetrapper Lite.

Håll din produkt uppdaterad

I MT Keys laddar du också ner viktiga mjukvaruuppgraderingar till din produkt.* När programmet är igång visas eventuella uppgraderingar genom ett blinkande moln. Klicka på molnet för att ladda ner den senaste versionen av mjukvaran. Se till att öppna appen regelbundet för att säkerställa att din produkt är uppdaterad!

*Gäller Mousetrapper Alpha.

…