Hållbarhetsblogg

Kan ett teknologiföretag arbeta hållbart? Ja, det är vi övertygade om.

Mousetrapper har under många år arbetat för att försöka hitta långsiktigt hållbara lösningar. Vi vill vara en god aktör i samhället, och bidra med vad vi kan som teknologiföretag. Det är inte alltid enkelt, men vi anstränger oss för att se hur långt vi kan komma. Under den senaste tiden har vi intensifierat vårt hållbarhetsarbete och vi vill vara transparenta med vad vi gör, och bjuder in dig att följa vår resa.

Här hittar du korta bloggposter om vad vi gör för att en dag kunna bli ett verkligt hållbart företag. Följ oss, och hör gärna av dig med synpunkter och idéer. Det gillar vi!

Hållbarhetsblogg | 24 november 2023

Slit och släng eller laga och använd?

Jag är väldigt stolt över att vi på Mousetrapper sedan ett par år erbjuder våra kunder att renovera sina produkter istället för att slänga och köpa nytt, även efter att garantin gått ut.

Hållbarhetsblogg | 16 juni 2023

Ny hållbarhetsrapport klar!

Varje år delar vi vår rapport för att vara så transparenta vi kan i hur vi arbetar och vilken påverkan vi har på planeten.Läs vår rapport för 2022 här.

Hållbarhetsblogg | 17 april 2023

Ny miljöutredning för ledningssystemet

Det kanske inte låter som det mest intressanta, men faktum är att får man fundamentet på plats så blir allt så mycket enklare. Även om det inte blir enkelt.

Hållbarhetsblogg | 21 mars 2023

Sammansatta plaster – en utmaning

Det finns ett problem för att kunna återvinna plastdetaljer, och det är när de består av sammansatta material.