Den 15 Juni 2021

Återvunnen plast funkar bättre än vi trodde!

Vi har tidigare skrivit om att vi producerar batteriluckan i återvunnen plast (Se Man måste börja nånstans. Vi började med en lucka.). En glädjande nyhet är att vi lärt oss en del på det, och vi planerar för att flera nya produkter nu kommer att bestå av återvunnen plast. Vi behöver i vissa fall göra godset något tjockare för att plasten ska flyta ut ordentligt, men det fungerar bättre än väntat!

En nackdel är att ny plast fortfarande är billigare än återvunnen. Vi tycker att det är värt den extra kostnaden.

Anders Ehnbom, VD

Vill du veta mer om vårt hållbarhetsarbete, eller har frågor? Tveka inte att kontakta mig. Jag kan inte svara på allt men jag kan svara så gott jag kan. Du når mig på [email protected], +46 76 949 70 44.