15 Februari 2023

Dom håller för länge!

Vi får ibland höra att våra produkter håller för länge. Oftast sagt med glimten i ögat, och det gör oss stolta. Jag kan dela några historier som jag nyss hörde. Dels så fick vi en bild från en av våra återförsäljare som hade stött på en gammal Mousetrapper som slutade tillverkas 2006. Hur gammal den var förtäljer inte historien, men sannolikt 15-20 år.

En av våra inköpare var häromdagen på en vårdcentral och fick syn på en gammal modell han inte sett förut. Det visade sig vara en Mousetrapper som lämnade fabriken 2007. Han frågade om den inte skulle bytas till en nyare, men ”Absolut inte!”, var svaret, ”Den fungerar så bra så!”.

Man kan inte vara annat än stolt över att jobba på ett sånt här företag!

Vill du veta mer om vårt hållbarhetsarbete, eller har frågor? Tveka inte att kontakta mig. Jag kan inte svara på allt men jag kan svara så gott jag kan. Du når mig på [email protected], +46 76 949 70 44.