…

Vissa gillar att glida. Andra att rulla.

Se video

Ont i arm, axel eller nacke? Mousetrapper är musalternativet som förebygger musarm och andra problem som kan uppstå vid arbete med en traditionell datormus. Den centrerade placeringen av Mousetrapper framför tangentbordet ger en bra ergonomisk arbetsställning med armarna nära kroppen och händerna nära tangentbordet.

Tack vare detta kan du både förebygga och många gånger lindra de belastningsskador som kan uppkomma i samband med att du jobbar utanför din egen axel – vilket du gör med en vanlig datormus. Du behöver alltså inte sträcka dig efter musen på skrivbordet längre. Det breda och mjuka handlovstödet ger samtidigt stöd och avlastning för nacke, axlar, arm och handled.

Därför ska du använda en Mousetrapper

Jobba centrerat

Genom att använda en centrerad mus, som Mousetrapper, jobbar du automatiskt med händerna centrerat framför dig och innanför dina axlar. Det ger en ergonomiskt sund arbetsställning som håller armar och händer avslappnade. Något som är avgörande för att förhindra ansträngningar i arm, skuldra och nacke som senare kan leda till besvär.

Läs mer

Glida eller rulla?

Oavsett vad du gillar har vi en produkt för dig. Med vår unika ”mesh”-liknande styrmatta, Control Pad, glider du mjukt, exakt och enkelt i två dimensioner. Om du hellre gillar att använda en rullstav så passar Control Bar dig perfekt! Den nyutvecklade breda rullstaven i kolfiber rullar smidigt, behagligt och friktionsfritt.


Control Pad Control Bar

Skräddarsydd för dig!

En annan skillnad mot vanliga datormöss är att du, med hjälp av vårt program MT Keys, kan anpassa knapparna på din Mousetrapper så att den blir precis så som du vill ha den. Du kan välja mellan olika kortkommandon och funktioner, tillexempel kopiera, klistra in, låsa datorn, byta programfönster mm. På så sätt kan du minska antalet klick och effektivisera din vardag!

Anpassa knappar

Vill du glida eller rulla?

Testa Advance eller Delta kostnadsfritt i 14 dagar!
…

En svensk uppfinning!

Vår första Mousetrapper lanserades 1994 av svenska uppfinnaren Rolf Strömberg. Han förstod att den traditionella datormusen inte är optimal för att få en god ergonomisk arbetsposition och skapade därför Mousetrapper. Med snart 30 års erfarenhet av ergonomiska produkter vet vi att de belastningsskador som kan uppstå vid kontorsarbete kan undvikas och därmed slippa livslånga smärtor i nacke, arm och handled.

Mousetrapper – designad, utvecklad och tillverkad i Sverige.

Läs mer

En ergonomisk mus
just för dig!

Vi vet att alla är olika och har olika preferenser. Därför har vi flera olika typer av ergonomiska möss. Vill du ha många anpassningsbara knappar, kunna jobba trådlöst eller en som kan rengöras med desinficera med upp till 85% alkohol. Oavsett om du har en fast arbetsplats eller ständigt är i rörelse så har vi en produkt för dig.

Dessutom kan du prova våra ergonomiska möss kostnadsfritt i 14 dagar!

Se produkter Prova gratis
…

 

 

 

En del av en helhet

Hållbarhet handlar om så mycket mer än materialval och transporter. Allt hänger ihop, beslut vi tar idag får konsekvenser i framtiden. Det handlar givetvis om ansvar för vår jord och miljön, men också om att skapa goda villkor för medarbetare, bidra till samhällsnytta och verka för sunda affärer. På Mousetrapper vill vi mer än att ha en välskriven policy. Vi vill verkligen vara med och dra vårt strå till stacken.

Det är inte enkelt. Att verka som en producent får konsekvenser som kan vara svåra att överblicka. Men, så långt det är möjligt, vill vi vara en del av en helhet och ta vårt ansvar.