Den 16 Februari 2021

Man måste börja nånstans. Vi började med en lucka.

Det är mycket plast i teknikprodukter och idag är det svårt att hitta rimliga alternativa material (läs mer om hur vi arbetar med det i artikeln Det enkla är inte alltid så enkelt). Jag hoppas dock att vi en dag producerar produkter som inte är beroende av fossilbaserade material. Just nu är det nog inte möjligt, men ett första steg är att börja använda återvunnen plast i fler och fler detaljer och produkter.

Hurra, vår första återvunna detalj!

Det kan ju låta enkelt; det är väl bara att byta material? Men så enkelt är det inte. Vi jobbar på att så mycket som möjligt ska vara återvunnet material. Det låter kanske inte imponerande, men vi är i alla fall glada att vi nu lyckats producera batteriluckan i återvunnen plast i alla våra produkter. Det är vårt första lilla steg och mer kommer komma. Tidigare, snarare än senare, om jag får som jag vill!

Anders Ehnbom, VD

Vill du veta mer om vårt hållbarhetsarbete, eller har frågor? Tveka inte att kontakta mig. Jag kan inte svara på allt men jag kan svara så gott jag kan. Du når mig på [email protected], +46 76 949 70 44.