28 October 2021

Nästa steg – formulera en treårig strategi

Den sista tiden har vi arbetat mycket med att lösa många olika saker, man kan kalla dem lågt hängande frukter om man vill, som solpaneler på taket, återvinningsbara förpackningar, gröna transporter & fordon, återanvända emballage mm.

I samtalen med Gino Carciola på Miljömatematik har det vuxit fram en vilja att ta nästa steg. Nu har vi den grundkunskap som krävs och har gjort de nödvändiga analyserna för att gå vidare.

Ambitionen är att formulera en strategi för de kommande tre åren för att därefter kunna titta närmare på vilka verktyg, processer och KPIer som vi vill använda för att omsätta den i handling. Det ser jag fram emot!

Anders Ehnbom, VD

Vill du veta mer om vårt hållbarhetsarbete, eller har frågor? Tveka inte att kontakta mig. Jag kan inte svara på allt men jag kan svara så gott jag kan. Du når mig på [email protected], +46 76 949 70 44.