17 April 2023

Ny miljöutredning för ledningssystemet

Det kanske inte låter som det mest intressanta, men faktum är att får man fundamentet på plats så blir allt så mycket enklare. Även om det inte blir enkelt.

Eftersom detta är vår första miljöutredning och 2020-21 var unika år på många sätt, så blir underlaget lite tunt och inte helt representativt. Det man ser är att de prioriteringar och målsättningar för hållbarhetsarbetet vi tidigare haft visar sig stämma ganska bra. Om ett par, tre år planerar vi att göra nästa och då räknar vi med att få en bättre bild av var vi står.

Nu får vi snart klart ett andra klimatbokslut, vilket kommer ge en ännu bättre bild av var vi står i arbetet.

Vill du veta mer om vårt hållbarhetsarbete, eller har frågor? Tveka inte att kontakta mig. Jag kan inte svara på allt men jag kan svara så gott jag kan. Du når mig på [email protected], +46 76 949 70 44.