21 Februari 2022

Släng inte – fräscha upp din kära Mousetrapper!

Vi har sedan en tid tillbaka smugit igång en ”refurbishing-tjänst”, dvs du kan skicka in din väl använda Mousetrapper för en uppfräschning.

Du går in på vår hemsida och följer anvisningarna om hur du skickar in din Mousetrapper – tillbaka får du en likadan Mousetrapper som känns nästan-som-ny. Vi byter ut alla delar som är slitna. Det kan vara synliga delar som handlovsstöd, men också mekaniska delar som närmar sig slutet på sin livstid.

På så sätt får du en Mousetrapper som håller i många år till, till en kostnad som är klart lägre än att köpa en ny. Du vinner, och klimatet vinner, på att vi håller igång saker längre. Och vi på Mousetrapper vinner också – fast det kan låta som att vi missar en affär. Vi trivs nämligen när vi kan vara med och bidra till det cirkulära samhället. Det känns bra.

Anders Ehnbom, VD

Vill du veta mer om vårt hållbarhetsarbete, eller har frågor? Tveka inte att kontakta mig. Jag kan inte svara på allt men jag kan svara så gott jag kan. Du når mig på [email protected], +46 76 949 70 44.