25 Januari 2024

Utbildningar som ger mersmak

Alla nyanställda på Mousetrapper får en ”crash course” i vårt hållbarhetsarbete för att komma in i hur vi ser på frågan och varför det är viktigt för oss.
Vi har också en årlig medarbetarutbildning i hållbarhet som har blivit väldigt väl mottagen. Alla anställda, säljarna i de olika länderna och samt alla på fabriken i Sverige, deltar Vi diskuterar vad deras olika prioriteringar, hur man ser på hållbarhet och vad som är drivkrafter för dem. På så sätt skapar vi bättre förståelse för vad vi försöker göra tillsammans. Arbetet blir så mycket lättare när alla drar åt samma håll.

Vill du veta mer om vårt hållbarhetsarbete, eller har frågor? Tveka inte att kontakta mig. Jag kan inte svara på allt men jag kan svara så gott jag kan. Du når mig på [email protected], +46 76 949 70 44.