11 Mars 2022

Vi stretar systematiskt på för att helheten ska bli bra.

Nu har jag arbetat med att stödja hållbarhetsarbetet hos Mousetrapper i ungefär ett år. Ett år som till stora delar haft ett fokus på klimatet, där vi byggt upp en intern kunskap och förståelse för var vi står och vilka utmaningar som ligger framför.

Vi har hunnit med en hel del som till exempel en fördjupad utbildning för ansvariga på Mousetrapper för att kunna ta fram en handlingsplan för klimatet med olika delmål.

Passion, inte bara strategi

Som grund så har vi utvecklat första versionen av en hållbarhetsstrategi och försökt vara noggranna med att underliggande strategier och riktlinjer tydligt ska koppla till den.

Men det räcker inte att bara ha en hållbarhetsstrategi. Därför har vi också arbetat med att få alla engagerade och förstå hur och varför Mousetrapper vill bidra till att nå klimatmålen från Parisavtalet.

Gino Carciola, hållbarhetskonsult, MiljöMatematik

Vill du veta mer om vårt hållbarhetsarbete, eller har frågor? Tveka inte att kontakta mig. Jag kan inte svara på allt men jag kan svara så gott jag kan. Du når mig på [email protected], +46 76 949 70 44.