…

Ergonomisk mus för en smärtfri arbetsdag

Varför du bör välja en Mousetrapper

Vi förstår vikten av att skapa en arbetsplats där du kan trivas och vara produktiv samtidigt som du tar hand om din fysiska hälsa. Oavsett om du arbetar långa dagar framför datorn eller har specifika ergonomiska krav, har Mousetrapper den perfekta lösningen för dig. Vårt sortiment av ergonomiska möss är skapat för att möta olika behov och arbetsstilar.

Olika varianter av vår ergonomiska mus

Vårt sortiment av ergonomiska möss inkluderar två innovativa alternativ: Control Bar och Control Pad. Genom att ersätta traditionella möss med Mousetrapper minskar du belastningen på handleder och armar, vilket avsevärt minskar risken för belastningsskador och musarm.

Oavsett om du föredrar den smidiga rullstaven Control Bar eller den mångsidiga Control Pad, erbjuder Mousetrapper en ergonomisk musupplevelse som tar hänsyn till din arbetskomfort och långsiktiga hälsa. Prova våra alternativ och upptäck vilken som passar bäst för dina individuella behov och arbetsstil.

Control Bar

Den smidiga och precisa rullstaven Control Bar ger en naturlig och effektiv navigering genom ditt arbetsutrymme. Den är utformad för att skapa en ergonomisk arbetsställning, vilket gör att du kan arbeta bekvämt och effektivt utan att riskera överbelastningsskador.

Control Pad

Upplev Mousetrapperkänslan med vår unika styrmatta, Control Pad! Med pek-, lång- och ringfinger placerade på styrmattan, styr du markören på skärmen med enkla rörelser. Mattan förflyttar sig tvådimensionellt på ett mycket behagligt sätt och ger en känsla av sömlös kontroll. Dessutom kan du med appen MT Keys anpassa din Mousetrapper så att du kan både höger- och vänsterklicka var du vill på styrmattan. Detta ger dig en personlig och effektiv användarupplevelse, skräddarsydd efter dina preferenser.

Ergonomiska möss för individuella behov

Vi tror på anpassningsbara lösningar eftersom varje individ är unik. Mousetrappers möss är utrustade med anpassningsbara inställningar så att du kan justera känsligheten, hastigheten och andra parametrar för en personlig och bekväm användarupplevelse. Skräddarsy din arbetsstation för att passa dina behov och maximera din komfort.

Förbättra produktiviteten med en ergonomisk mus

Mousetrapper är inte bara en investering i din hälsa utan också ett kraftfullt verktyg för att förbättra din produktivitet. Den smidiga navigeringen och de anpassningsbara inställningarna möjliggör effektiv hantering av arbetsuppgifter och snabb växling mellan olika program och fönster.

Skapa en hälsosammare arbetsmiljö

Mousetrapper strävar efter att skapa en arbetsmiljö där hälsa och produktivitet går hand i hand. Våra ergonomiska möss kombinerar funktionalitet och komfort med en stilren och modern design. Designen är noggrant utformad för att minska spänningar och belastningar på nacke, axlar och handleder. Investera i din hälsa och skapa en arbetsplats där du trivs och presterar på din bästa nivå.

Varför du bör välja en Mousetrapper

Centrerat arbete

Med Mousetrapper jobbar du automatiskt med händerna centrerat framför dig och innanför dina axlar. Det skapar en ergonomiskt sund arbetsställning som håller armar och händer avslappnade, vilket förhindrar ansträngningar i armar, skuldra och nacke.

Välj din stil – glida eller rulla

Oavsett om du föredrar att glida mjukt och exakt med vår unika ”mesh”-liknande styrmatta, Control Pad, eller om du gillar att använda en rullstav som Control Bar, har vi den perfekta produkten för dig.

Skräddarsydd för dig

Med vårt program MT Keys kan du anpassa knapparna på din Mousetrapper precis som du vill ha dem. Välj mellan olika kortkommandon och funktioner, och minska antalet klick för att effektivisera din vardag.

Svensk uppfinning

Mousetrapper är en svensk uppfinning från 1994 av Rolf Strömberg. Med 30 års erfarenhet av ergonomiska produkter förstår vi vikten av att arbeta ergonomiskt för att undvika belastningsskador vid kontorsarbete. Mousetrapper är designad, utvecklad och tillverkad i Sverige med fokus på din hälsa och arbetskomfort.